Toiletter

Med et toilet fra Gustavsberg har du et toilet der virker, både visuelt og funktionelt, mange år frem. Du kan både finde væghængte og stående toiletter fra Gustavsberg her på siden, men skulle du have lysten til at se endnu flere toiletter kan du se alle vores toiletter her. Er du i tvivl om noget, så ring eller skriv til os, enten på chatten, info@completvvsdk eller 7070 1500.

Toiletter fra Gustavsberg

Leder du efter et nyt toilet til dit nye eller gamle badeværelse, er du havnet det helt rigtige sted. Vi har noget for enhver smag, hvilket kan hjælpe dig i din søgen efter det helt rigtige toilet. Det kan være enormt svært at finde det toilet, der passer til den stil, du gerne vil have, men med et Gustavsberg-toilet får du kvalitet og funktionalitet, der sikrer dig et flot og velfungerende toilet mange år frem. Her på siden tilbyder vi en lang række stående toiletter, der til en overkommelig pris sikrer dig et toilet af meget høj kvalitet.

Flot og velfungerende
Toiletterne fra Gustavsberg findes alle i et flot og tidløst design, der med den skandinaviske stil passer ind på ethvert badeværelse. Samtidig med at der er stor fokus på et minimalistisk og klassisk design, har Gustavsberg lavet en lang række produkter, som også er yderst velfungerende. Der er lagt stor vægt på god komfort, og med forskellige siddehøjder kan du finde netop det toilet, der giver dig den bedste siddekomfort. Hos Gustavsberg er der både fokus på miljø, kvalitet og fleksibilitet, så alt i alt er dette den perfekte leverandør af et toilet til dig, der har øje for kvalitet til en god pris.

Nemme at rengøre
Med et toilet fra Gustavsberg er du sikret et toilet, der med en heldækkende kondensfri cisterne og flad skylleknap er yderst hygiejnisk. Toiletterne er alle glaseret under skyllekanten, hvor der ellers plejer at samles skidt og snavs, hvilket gør det langt nemmere at rengøre toilettet. Du garanteres derfor et rengøringsvenligt toilet, som er fremstillet i hygiejnisk, holdbart og tætsintret sanitetsporcelæn. Ligeledes er den skjulte montering i gulvet med til, at du kan få et flot og skinnende toilet til dit badeværelse. Som en ekstra detalje har alle toiletter fra Gustavsberg lydløs genopfyldning, og nogle af toiletsæderne har endda softclose-funktion, som både får sædet og låget til at lukke lydløst og blødt i.

På vores hjemmeside finder du en række fordele, hvor du blandt andet ved køb for over 1.000 kr. får fri fragt. Vi sørger altid for, at dit nye toilet bliver leveret sikkert hjem til din dør. Alt, du skal gøre, er at finde det toilet, der passer bedst ind på dit badeværelse, og derefter bestille det på vores online hjemmeside.