Brusersæt

Hvis du sætter pris på ydeevne og pålidelighed, skal du vælge et GROHE brusesystem. Vore brusesystemer kombinerer en række brancheførende teknologier, der sikrer fremragende ydeevne og en uovertruffen bruseoplevelse hver gang.

Sådan beskriver Grohe selv deres brusesystemer på deres hjemmeside. Vi kan kun give Grohe ret i at deres brusesystemer en virkelig velfungerende og er produkter du kan nyde i mange år frem. Skulle du ikke finde det brusesæt du leder efter, kan du se alle vores brusesæt .

Få det bedste brusesæt med serien ’Rainshower’ fra Grohe

Står du og skal til at forny badeværelset, og er du i tvivl om hvilket brusesæt, du skal vælge? Så er Rainshower serien fra Grohe et godt valg. Vi tilbyder forskellige brusesæt fra serien Rainshower, som med garanti vil sikre dig et dejligt og lækkert bad. Med Rainshower serien fra Grohe vil det blive en kæmpe fornøjelse at tage et bad, også tidligt om morgenen inden du skal afsted på arbejde, og hvor du egentlig hellere vil blive liggende i sengen. Hos Grohe sættes der stor pris på ydeevne og pålidelighed, og du er dermed sikret et lækkert brusesæt af høj kvalitet samt en tilfredsstillende bruseoplevelse hver gang.

Rainshower system
Med et brusesæt fra Rainshower får du et af de bedste systemer, som uden tvivl vil give fuld tilfredsstillelse. I denne serie kan du få en komplet metal hovedbruser, hvor der er fokus på, at hovedbruseren har et stort mål i diameter, så det virkelig fremvækker den afslappende følelse af at stå stille i regn. Samtidig er der indbygget en såkaldt DropStop-teknologi for at forhindre efterdryp, når du har slukket for vandet. Derudover har brusesystemerne fra Ranshower serien fokus på at passe på din hud. Derfor indeholder alle brusesystemerne en CoolTouch-termostat, som vil forhindre, at din hud bliver skoldet, og du kan derfor skrue op for det varme vand uden at være bekymret for, at det bliver for varmt.

Her på siden tilbyder vi et stort udvalg af brusesæt fra denne serie i forskellige størrelser. Derudover leveres de fleste modeller med antikalksystem på brusehovedet samt vandmængdebegrænser i armaturet, hvilket også er praktisk. Gennem Grohes Rainshower serie får du et brusesæt med fokus på komfort og nydelse i meget høj kvalitet.

Det bedste af det bedste
Med et bruesæt fra Ranshower serien får du altså det bedste af det bedste. Hvis du går op i høj kvalitet og en god anvendelighed, skal du uden tvivl vælge et brusesæt fra denne serie. Her får du den bedste kvalitet, og du kan dermed bruge dit nye brusesæt i mange år fremover. Her får du et unikt brusesæt, som vil give en fantastisk bruseoplevelse hver gang. Du kan med garanti finde et brusesæt fra Rainshower, som vil falde i din smag her på vores side.