Tilbage

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Hvad er Grønt forbrug-mærket

Med Grønt forbrug-mærket får du nemt ved at vælge de produkter, som bruger mindst vand og energi, når du handler hos Completvvs.dk. På sigt er det dem, som koster dig mindst at eje – også selv om de måske koster lidt mere i indkøb. Vi tester alle produkter, og mærker kun de bedste i hver kategori. Så er du altid sikker på at gøre det bedste køb.

Vores egen mærkningsordning

Grønt forbrug-mærket er vores egen mærkningsordning, som er skabt for at hjælpe dig som kunde til at gøre et bedre valg for både miljøet, CO2-aftrykket og din privatøkonomi. Vi har altid mindst 500 Grønt forbrug-mærkede produkter at vælge mellem – og vi skifter dem ud, hver gang vi finder et produkt, som er bedre end dem, der allerede er mærkede.

3 gode grunde til at købe Grønt forbrug-mærkede produkter

* Finde de biligste produkter på sigt – også selv om de er lidt dyrere i indkøb

* Blive en mere miljø- og klimaansvarlig husstand – med lavt aftryk på miljøet

* Spare penge på dit vand- og elforbrug – fordi de bruger mindre af begge dele

Ofte stillede spørgsmål om Grønt Forbrug-mærkningen

 • 1

  Hvilke produkter får et Grønt forbrug-mærket?

  Vi har altid kun 500 Grønt forbrug-mærkede produkter i vores sortiment. Derfor kan du være sikker på, at det altid kun er de mest energi- og ressourceøkonomiske produkter, der har et Grønt forbrug-mærke.

 • 2

  Er Grønt forbrug-mærkede produkter de billigste?

  Set over produktets samlede levetid er Grønt forbrug-mærkede produkter altid de billigste at eje. Men derfor er de ikke nødvendigvis de billigste produkter i indkøb. Men merprisen tjener sig hjem over tid.

 • 3

  Er Grønt Forbrug-mærkede produkter fremstillet miljørigtigt?

  Produktionsmetoden er ikke et kriterie for at få tildelt Grønt Forbrug-mærket. Vi ser udelukkede på produktets forbrug af vand og el.

 • 4

  Er Grønt forbrug-mærkede produkter fremstillet miljørigtigt?

  Vi tager udelukkende udgangspunkt i de parametre som har indflydelse på forbruget i løbet af produktets levetid. Vi ser ikke på hverken produktionen, materialernes tilvejebringelse eller andre parametre.

 • 5

  Hvilke brands har Grønt forbrug-mærkede produkter?

  Vi tager ikke hensyn til, hvilket brand der står bag produktet, når vi tester det. Derfor vil du finde Grønt forbrug-mærkede produkter fra både kendte og helt ukendte brands, når du handler på Completvvs.dk.