TrustpilotEmærkefragt og levering
TrustpilotEmærkefragt og levering

Geberit

Hos Completvvs.dk finder du et bredt udvalg af produkter fra populære Geberit. Geberit er kendt for at levere kvalitetsprodukter som betjeningsplader, toiletter og cisterner til badeværelset. Klik på nedenstående menuer hvis du vil at se hele udvalget indenfor hver kategori.

Udstyr dit badeværelse med kvalitetsprodukter fra Geberit

Har du haft det samme badeværelse i årevis, og tænker du, at det er tid til fornyelse? Så kan du her på vores hjemmeside finde en masse inspiration til, hvordan du med kvalitetsprodukter fra Geberit kan peppe dit badeværelse op. Vi har et stort udvalg inden for blandt andet betjeningsplader, toiletter og cisterner.

Betjeningsplader med et flot design
Med en betjeningsplade fra Geberit er du altid garanteret et produkt lavet i kvalitetsmaterialer og med et særligt højt designniveau. Der findes mange forskellige designs, og du bestemmer helt selv, om din betjeningsplade skal være berøringsfri eller ej, hvilket materiale den skal være af, samt hvilken farve den skal have. Vælg derudover mellem manuel, elektronisk eller pneumatisk aktivering, for at toilettet skyller ud. Det er udelukkende op til dig – vi har flotte designs til enhver smag.  

Toiletter skabt med en innovativ tankegang
Geberit har et væld af produkter inden for douche-toiletter og har både hænge- og gulvstående toiletter. Når Geberit designer deres toiletter, går de meget ind for den innovative tankegang. Der er tænkt på selv den mindste detalje, og AquaClean, toilettet der med vand rengør din bagdel, er det helt nye inden for hygiejne og kropspleje. Derudover er Geberit kendt for deres sæder med automatisk afkalkning, som f.eks. ses ved Geberit AquaClean Mera toilettet.

Synlig cisterne eller ej? Det er helt op til dig
Når det kommer til valg af cisterne til dit toilet, kan du vælge, om den skal være synlig eller ej. Cisterner findes nemlig både som et synligt element bag toilettet og som indbygning i væggen, hvor de altså er usynlige for brugeren. Vælg f.eks. Monolith cisternen, som især har vægt på kvalitet, og hvor design og funktionalitet er prioriteret højt. Disse kan anvendes, uanset om du har gang i et nybyggeri, eller du har kastet dig ud i en renovering af det gamle badeværelse. De kan derfor også anvendes til et gammelt væghængt toilet, som trænger til et lidt smartere look. Denne form for cisterner fremstilles af glasplader og er med et elegant design et nydeligt valg til dit badeværelse. Ønsker du i stedet en usynlig cisterne, kan du vælge en indbygningscisterne, som er et valg, du helt sikkert ikke vil fortryde. Her er du sikret høj kvalitet og lang levetid, og du får en sofistikeret og elegant løsning til dit toilet.
Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 – 14.00


Complet VVS A/S  |  Nybrovej 91  |  2820 Gentofte  |  Tlf: 70 70 15 00  |  info@completvvs.dk  |  CVR: 78864028
0