Overflade
Skyllekant
Mærker

Geberit

Geberit AquaClean er den nyeste generation af douchetoiletter med kombineret toilet og bidet. Med den solide og holdbare teknologi fra Geberits cisterner får du med AquaClean et langtidsholdbart produkt med sans for detaljerne.

I vores showroom i Gentofte kan du se alle væghængte de modeller og selv afprøve et Geberit AquaClean Douch WC (Mera Comfort-modellen) .

Læs mere om Geberit AquaClean.


Geberit AquaClean serien – giv dit badeværelse nyt liv

Står du midt i en renovering af dit badeværelse, og skal du derfor investere i et nyt toilet, kan du på vores hjemmeside finde lige det, du søger. Vi tilbyder et væld af produkter og har noget til enhver smag og stil. Med serien Geberit AquaClean får du det nyeste inden for toiletter med indbygget bidet og med masser af detaljer og unikke designs.

Kvalitets-toiletter til enhver smag
Geberit AquaClean er indbegrebet af elegance, og de stilfulde toiletter passer ind på ethvert badeværelse. I denne kategori finder du produkter i forskellige prisklasser. Vi har således både smarte og komfortable toiletter fra Geberit AquaClean til dig med et badeværelsesprojekt på budget og til dig, der er på udkig efter produkter med ekstra finesse og kvalitet. De forskellige modeller kan justeres og tilpasses, så du får det toilet, der passer til dig.

AquaClean toiletternes funktioner
Med vores kvalitets-toiletter finder du en lang række funktioner som douchefunktion, massagedouche, ladydouche, sædevarme, lugtudsugningssystem, infrarød brugersensor samt fjernbetjening. Den infrarøde brugersensor registrerer brugeren, således at sædet opvarmes og og samtidig lukker sig op. Det er også muligt at forindstille sit eget personlige skylleprogram, og fjernbetjeningen gør, at toilettet nemt kan styres ved hjælp af et enkelt tryk. Disse funktioner gør det muligt at finde netop det toilet, du leder efter.

Vælger du et af vores Geberit AquaClean toiletter, hvor kvalitet og design er i top, får du et toilet, hvor alle seriens fordele er kombineret i ét toilet. Et Geberit AquaClean toilet er til dig, der ønsker det bedste af det bedste og ikke går på kompromis med kvalitet, design eller holdbarhed. Du kan læse mere om den anerkendte serie her.  

Over 30.000 varer og fri fragt
Alt i alt får du hos os et kvalitets-toilet, der med det tidløse design med sikkerhed passer ind på dit nuværende eller kommende badeværelse. Med vores over 30.000 varer vil vi gøre vores ypperste for at hjælpe dig, så du finder lige det, du søger. Det eneste, du skal gøre, er at bestille online, og ved køb over 1.000 kr. tilbyder vi gratis fragt, så du frit og sikkert kan få leveret dit nye toilet hjem til døren.
Om Completvvs.dk

Completvvs.dk har åbent når du har tid og du kan finde tusindvis af varer indenfor VVS artikler fra alle førende mærker samt designermøbler der er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Completvvs.dk finder bl.a. toiletter, håndvaskarmaturer og badekar til badeværelset og køkkenarmaturer og vaske. Du er også velkommen til at besøge vores søsterside Complet Living hvor du kan finde alt til dit hjem fra danske og internationale brands, hvad enten det er et nyt spisebord, lampe, et opbevaringsmøbel eller små detaljer til rummet.

Hos Complet VVS er du sikret en god service. Hurtig levering er standard hos os og vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Showroom

Mandag:
10.00 – 17.00

Tirsdag:
10.00 – 17.00

Onsdag:
10.00 – 17.00

Torsdag:
10.00 – 17.00

Fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
10.00 - 14.00

Complet VVS A/S   |  Nybrovej 91  |   2820 Gentofte   |   Tlf.: 70 70 15 00   |   info@completvvs.dk
0