Duravit

Duravit markerer sig med sine organiske former og skarpe design. De har blandt andet i over 25 år arbejdet sammen med designeren Philip Starck. Duravit er tysk kvalitetssanitet, med et bredt udvalg af både badekar, cisterner, håndvaske, toiletter.

Få kvalitetssanitet og flotte former med produkter fra Duravit

Står du og skal til at renovere dit gamle badeværelse, og ved du ikke helt, hvad det gamle skal erstattes med? Så er du havnet det helt rigtige sted, for her hos os finder du en masse inspiration til, hvordan du med kvalitetsprodukter fra Duravit kan få lige det badeværelse, du altid har drømt om. Med stor erfaring har Duravit fokus på at fremstille produkter med god funktionalitet og bæredygtighed. Sammen med blandt andet designeren Philippe Starck har virksomheden fremstillet en lang række produkter, der kan tilføre harmoni til ethvert badeværelse. Vi har et stort udvalg inden for blandt andet toiletter, badekar og håndvaske.

Elegante og tidløse designs
Med elegante og tidløse designs fremstiller Duravit kvalitetsprodukter, der passer til alle individuelle hjem. De går ikke på kompromis med kvaliteten, og med produkter fra Duravit vil du desuden udelukkende få produkter i et design, der aldrig får en udløbsdato. Eftersom Duravit allerede blev stiftet i 1817 og derfor har været på markedet længe, er de gået hen og blevet en anerkendt producent inden for sanitetsprodukter.

Produkter vi forhandler
På vores side finder du både væghængte og gulvstående toiletter. I samarbejde med designeren Philippe Starck er der blevet skabt en serie, hvor alt overflødigt er skåret fra. Tilbage er blot en serie, der er en sand fryd for øjet, og som vil pryde hvert et badeværelse.

Hvis du står og mangler et badekar til dit badeværelse, slår et badekar fra Duravit aldrig fejl. Her får du et badekar med et særligt moderne udtryk, der virkelig bærer en vis elegance. Vælg mellem enten runde- eller rektangulære former.

Er det i stedet en håndvask, du er på udkig efter, har vi også et kæmpe udvalg. Vælg f.eks. en håndvask fra serien Vero, som er en af Duravits bestsellere. En håndvask fra denne serie vil være lige så moderne i morgen, som den er i dag.

Produkter til en overkommelig pris er hvad, du kan forvente, og dette er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Køb det du mangler i vores online webshop og få ved køb over 1.000 kr. fri fragt. Det betyder, at du kvit og frit kan få dine købte varer leveret sikkert hjem til døren.