Classic YOU-serie

Classic fra Dansani møbelserie YOU er en elegant baderumsserie med klassiske detaljer, hvor komfort og optimering af din plads er gjort vigtig. Møbelseriens klassiske detaljer gør baderumsmøblerne tidløse, hvor det elegante look kan holde i årevis uden at gå af mode. Serien er desuden alsidige møbler, håndvaske, spejle og tilbehør til både store, små og small baderum.

Classic YOU tidløs elegance til alle dimensioner

Classic YOU er en af de tre baderumsserier fra Dansani YOU, hvor det klassiske og tidløse er i centrum. Serien YOU er designet til at du kan sammensætte og tilpasse bademøblerne efter dig og dine behov. Derfor er det designmæssige prioriteret højt. Dit badeværelse skal ikke bare være flot at se på, men vare i flere år og gøre din hverdag nem.

Med Classic YOU kan du skræddersy dine badeværelser efter behov og ønsker uanset om det er et gæstetoilettet, et luksusbadeværelse eller et praktisk badeværelse med plads til det hele.

Baderumsserien Classic består af smalle underskabe til små eller smalle baderum, underskabe med skuffer eller låger, højskabe og spejl, samt spejlskabe og tilbehør. Møblernes korpus fås i en klassisk farveskala:  hvid, eg og brun eg og fronterne fås i mat hvid med eller uden ramme.

Skab et overblik over Classic YOU-serien. Download oversigt og se nærmere på eksempelvis vaskeskabets størrelser og hvilke håndvaske, der passer til.


Dansani Classic YOU Oversigt


Kvalitetsdesign med klassiske detaljer


Dansani classic YOU Oversigt

"Jeg elsker klassisk design, jeg elsker yoga, jeg elsker god mad, jeg elsker min have, jeg elsker mit hjem. Faktisk er jeg gammel nok til at vide præcis, hvad jeg kan lide. Og jeg er på udkig efter maksimal kvalitet i alle aspekter af mit liv. De ting, jeg køber, skal være tidløse, både når det gælder kvalitet og design. Mindre kan ikke gøre det."
- Sofia, Classic YOU