Danfoss Link

Det intelligente system til styring af indeklima har af Danfoss fået betegnelsen "Danfoss Link".

Med Danfoss Link Connect kan du styre alle dine termostater samlet fra ét sted med en Danfoss Link kontrol enhed.
Med en Danfoss gulvvarmemaster kan du også koble styringen af gulvvarmen på Link-kontrolenheden.

Få styr på dit indeklima med Link CC og Living Connect

Går du rundt og er usikker på, om du har et godt indeklima og gerne vil have et system, der nemt og sikkert styrer det for dig i dit hjem, så er du havnet det helt rigtige sted. For på denne side finder du vores udvalg af varmestyringssystemer fra det danske mærke Danfoss. Som det nyeste inden for varmestyring har Danfoss fremstillet systemet Danfoss Link, hvor du, enten for sig selv eller i samspil med Living Connect, kan bruge dette intelligente system til at styre varmen i dit hus. Danfoss Link CC og Living Connect sælges ofte i en samlet løsning, som giver dig, som kunde, en masse fordele. Dette kan du læse mere om herunder.

Danfoss Link CC
Enheden Danfoss Link CC er en trådløs styreenhed, der ved hjælp af Wi-Fi hjælper dig med at styre varmesystemet i hele dit hjem. Med dette system kan du styre samtlige rum og ved hjælp af blot en enkelt skærm, kan du styre temperaturen, som det behager dig. Alt dette kan ligeledes styres via en simpel app på din smartphone eller tablet, hvor du, lige meget hvor du befinder dig, kan styre varme og klima hjemme i dit hus. Så hvis du efter en lang og kold gåtur, eller endda en ferie, ønsker at komme hjem til et opvarmet hus, kan dette sagtens lade sig gøre. Dette gælder også, hvis turen bliver kortere, end du først havde forventet. Med denne enhed kan du styre Living Connect termostater, gulvvarme, ventilationsanlæg, varmepumper, vejrkompensering af fjernvarmeforsyning samt elektriske relæer. Kontrolenheden kan enten fås med synlig eller skjult strømtilslutning, alt efter hvad du foretrækker.

Danfoss Living Connect
Til dit Danfoss Link CC system kan du købe en Danfoss Living Connect, som er en elektronisk radiatortermostat, hvor du fra blot et sted har mulighed for at styre op til i alt 30 radiatorer i dit hjem. Denne regulerer alle termostater, alt efter hvilken temperatur du ønsker i de forskellige rum. Enheden her har et stilfuldt og praktisk design, en enkel brugerflade samt mulighed for brugertilpassede indstillinger. Ligeledes har den en ’ferie-funktion’, til når du ikke er hjemme, hvor den automatisk sænker temperaturen ved afrejse og hæver temperaturen, når du forventer at være hjemme igen.
Vær venligst opmærksom på, at Danfoss Living Connect kun anvendes i forbindelse med en af Link CC enhederne og altså ikke alene. Ønskes en løsning, hvor termostaten styres enkeltvis.