Danfoss Ally

Radiatorer, vandbaseret gulvvarme eller begge dele? Danfoss Ally er en løsning til alle hjem og alle behov for varme og et godt indeklima.

Danfoss Ally er Danfoss’ frontløber i smartvarmekategorien. Danfoss Ally er Cloudbaseret, så du kan regulere din radiator- og vandbaserede gulvvarme hvor som helst. Med styr på varmen er du sikret komfort og et perfekt indeklima.
Har du brug for at foretage en hurtig ændring, mens du er på farten?

Alt hvad du behøver er Danfoss Ally™ App.

Danfoss Ally serien er et trådløst appstyresystem som kan forbinde alle Danfoss Ally enheder til internettet. Hermed kan du på en intelligent vis styre alle dine radiatorer og gulvvarme enheder centralt via den app kaldet "Danfoss Ally" som kan downloades fra Google Play eller App-store helt gratis.

Gateway tilsluttes nemt og hurtigt til internettet med et LAN-kabel som medfølger og termostaten vil du nu nemt og intelligent kunne styre via din smartphone eller Iphone. Danfoss termostaten passer til de fleste radiatorventiler da den leveres med adaptere til Danfoss RA-N, RA-V, RA-VL og M30 radiatorventiler. Du kan finde yderligere Danfoss Ally enheder under relaterede produkter eller ved at søge efter Danfoss Ally som du kan forbinde til dit varme system.  

Danfoss termostaten er batteridrevet, kompakt og nem at betjene med et manuelt drejehjul og kun 1 knap. Passer kun til fremløbsventiler og den kan ikke anvendes som returtermostat

Det er muligt at styre din daglige varmeplan for både Danfoss Ally gulvvarme og Danfoss radiatortermostater. Pre-heat-funktion sikre du har den rette temperatur på det rette tidspunkt. Danfoss softwaren opdateres automatisk.

Energibesparelser
Børnesikring
Advarsel ved udskiftning af batterier
Nem installation
Åbent vindue funktion
Nem aflæsning via LCD-display
Stemmestyring
App styring
Ugeplaner
Op til 23% energibesparelser

Leveres med:
LAN-kabel og 230V strømforsyning til gateway
Gateway mål: 95 x 95 x 23 mm (HxBxD)
HUSK batterier (2 x AA) medfølger ikke og findes under relaterede produkter.

Danfoss Ally™ produktprogrammet omfatter:
-Danfoss Ally™ Gateway
-Danfoss Ally™ elektroniske radiatortermostater
-Integration med Danfoss Icon™ vandbaseret gulvvarme
-Hele løsningen er styret fra Danfoss Ally™ App, som kan hentes gratis fra App Store og Google Play.