Mangler du nyt inventar til køkkenet? - Damixa har alt du skal bruge
Kom tættere på drømmekøkkenet med Damixa

Du kan gøre mange ting for at pifte dit køkken op, men uanset hvad er der ét produkt, der altid vil være i centrum for din indretningsstil - dit køkkenarmatur. Med Damixa får du ikke bare køkkenarmaturer, du investerer i en hverdag, hvor komfort og stil går hånd i hånd. Damixa har alt du skal bruge for at gøre dit køkken til dit drømmekøkken. Lige nu er der ekstra skarpe priser på alt til køkkenet fra Damixa. Skynd dig ind og udforsk sortimentet, og find tilbehør til dit drømmekøkken.

Gælder t.o.m. 28/04-2024

Vælg filtre
Dine valg
    Kategori
    91
    + Se flere
    Pris
    kr
    kr
    Serie
    91
    + Se flere
    Produkt
    91
    + Se flere
    Farve
    91
    + Se flere
    Montering
    91
    + Se flere
    Betjening
    91
    Overflade
    91
    Care
    91
      Viser20af533produkter
      Viser 20 ud af 533 produkter
      Vis flere produkter

      Damixa Silhouet

      Silhouet er en armaturserie, der er fremstillet i et enkelt og tidløst design. Det gør armaturerne velegnede til brug i både eksisterende og nye boliger, og du er sikker på, at designet holder mange år frem. Vælg mellem klassisk betjente armaturer og berøringsfri modeller til køkken og bad i flere farver som krom, matsort, messing, stål og hvid.

      Her finder du alt i Damixa armaturer og tilbehør

      Hos Completvvs.dk finder du et stort udvalg af Damixa køkkenarmaturer og håndvaskarmaturer samt termostatbatterier til brus og kar. Vi har også alt i Damixa tilbehør til tilslutning og montering samt et bredt udvalg af håndbrusere og brusersæt. Farver og design spænder fra det enkle look i krom og stål til moderne materialer som messing og kobber.

      3 gode grunde til at vælge Damixa

      Innovativ teknologi

      Damixa står i spidsen for innovation inden for armaturdesign, hvor brugervenlighed og intelligente løsninger går hånd i hånd.

      Dansk design

      Damixa er et vidnesbyrd om den danske designarv, hvor æstetik møder funktionalitet. Hvert produkt er nøje designet for at passe ind i ethvert hjem med en stil, der både er tidløs og moderne.

      Kvalitet og Holdbarhed

      Når du vælger Damixa, investerer du i produkter, der er bygget til at holde. Med en kombination af førsteklasses materialer og avanceret produktionsteknologi garanterer Damixa, at deres armaturer kan modstå tidens prøve.