Toiletter & tilbehør

Find det toilet, der passer dig blandt vores mange modeller.
Gulvstående toiletter, væghængte toiletter og indbygningscisterner, samt bidettoiletter finder du her.
Tilslutningsslanger og andet tilbehør finder du også her.

Læs mere om toiletter


Toiletter
Vi mennesker bruger lang tid på badeværelset i løbet af et helt liv, og derfor er det vigtigt med gode toiletter. Toiletter har en indlysende primær funktion, men ud over denne kan du også bruge dit toilet som en del af indretningen og interiøret på dit badeværelse. Hos Completvvs.dk kan vi tilbyde dig nogle af de mest førende og populære designs og brands inden for toiletter og tilbehør til badeværelset. Du finder store producenter og brands som blandt andre Ifö, Duravit og  Laufen. Vores brede udvalg af både væghængte og fritstående toiletter gør det muligt for dig at finde dit næste WC til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Væghængt WC
Generelt set kan du vælge mellem et væghængt WC og et gulvstående toilet, når du skal træffe din beslutning. Det klassiske valg er et gulvstående toilet, men de væghængte modeller har vundet mere og mere indpas på det danske marked de senere år, og derfor fører vi naturligvis også et bredt udvalg af væghængte toiletter i høj kvalitet. Et væghængt WC ser ikke blot smart og moderne ud på badeværelsesvæggen – det sparer dig også for en pæn mængde tid, når du skal rengøre toilettet under, rundt om og bagved.

Toilet med bidet
For en del år tilbage begyndte flere og flere danskere at installere bidet på deres badeværelser. De seneste år har dog vist os, at danskerne blev trætte af klassiske bideter, da de optager en del plads på badeværelset.
I dag fremstiller de store producenter dog heldigvis nyere og mere smarte modeller, så du kan få et toilet med bidet i én og samme installation. Met et kombineret toilet og bidet sparer du først og fremmest på den ellers sparsomme plads på et typisk dansk badeværelse. Ud over pladsbesparelsen får du dog også bedre muligheder for at øge hygiejne ved toiletbesøg. Vi kan f.eks. tilbyde et bidettoilet fra Geberit, som har en integreret brusearm, der effektivt skyller og rengør de nedre regioner efter toiletbesøg.

Tilbehør til toiletter
Ud over vores store udvalg af toiletter inden for enhver afart kan vi også tilbyde dig alt tænkeligt og nødvendigt tilbehør til toiletter. I vores sortiment finder du blandt andet fittings, muffeskjulere, tilslutninger, bøjninger og lynbeton. Vi anbefaler, at du eventuelt rådfører dig med din lokale VVS-installatør for at sikre dig, at du ikke kommer til at udføre installeringen forkert.

Toiletter er blevet en del af boligindretningen
Uanset hvilket toilet du vælger, bør du som udgangspunkt tænke indretning ind i dit valg. Det er naturligvis vigtigst, at du vælger et WC, som passer til dine behov og ønsker rent funktionelt. Men derudover kan du lige så godt vælge en model, som klæder resten af badeværelset godt rent stilmæssigt.
Hvis det øvrige interiør på badeværelset f.eks. er relativt minimalistisk i sin æstetik, kan du overveje et væghængt toilet med en dertilhørende indbygningscisterne. På den måde optager toilettet en minimal mængde plads af badeværelset, da cisternen er skjult inde i væggen. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg af toiletter eller øvrige sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail.