Kararmaturer

Et kararmatur til badekaret fås med flere funktioner. Hvad enten du skal bruge et blandingsbatteri med tud eller et badarmatur med omskifter til bruser, finder du det her.
Vælg mellem vores mange modeller fra førende producenter.

Kararmaturer

Kararmaturer findes i mange forskellige størrelser, designs og kvaliteter. Her hos Completvvs.dk forhandler vi de bedste producenter inden for kararmaturer, og vi kan dermed sikrer dig den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Her på siden kan du læse mere om de producenter og brands, vi kan tilbyde kararmaturer fra, og du kan få et større indblik i vores produktudvalg samt læse praktiske informationer om dit nye kararmatur.

Vi forhandler de førende producenter inden for kararmaturer
Vi ved, at kvalitet er vigtigt for vores kunder. Vi ved samtidig også, at mange af vores kunder sætter pris på at kunne købe kararmaturer og andre dele til badeværelset, uden at de skal tømme bankkontoen helt og aldeles. Derfor har vi nøje udvalgt en række forhandlere inden for området, så vi kan sikre dig et godt og bredt udvalg af bl.a. kararmaturer i forskellige prislejer og designs. Du finder følgende forhandlere inden for dette område hos Completvvs.dk:
Børma,Cassøe,Damixa, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Mora, Oras, Svedbergs og Vola.
Hver af disse producenter leverer knivskarpe designs og kvalitetsprodukter inden for bl.a. kararmaturer, og du kan nemt klikke dig rundt i vores store udvalg og finde modeller i de stilarter og med de funktioner, du har behov for.

Se vores udvalg af moderne kararmaturer i højeste kvalitet
Når du handler her på siden, er du sikret et bredt udvalg af forskellige blandingsbatterier til brusere og badekar. Vi kan f.eks. tilbyde dig blandingsbatterier kun med tud, eller badekarsarmaturer med tud og omskifter til bruser. På den måde kan du frit vælge lige præcis den model, som passer allerbedst til stilen på dit badeværelse, dine behov til funktionalitet og ikke mindst pris og design.

Bliv inspireret af den minimalistiske stil til moderne hjem
Holder du af den moderne minimalistiske indretningsstil, så finder du også masser af inspiration her på siden. Selvom vi forhandler en del retro og klassiske armaturer til badekar og brusere, så finder du også et flot udvalg af elegante og minimalistiske armaturer. I vores sortiment støder du f.eks. på vores Axor Starck Organic kartud fra Hansgrohe, som rammer den nye skandinaviske stil helt perfekt. Inden for denne stilart finder du også store og flotte brusehoveder til loft- eller vægmontering fra Vola, som er kendt for at designe og producere badeværelsestilbehør i uhørt høj kvalitet.

Mangler du et kombineret kar- og brusearmatur?
Hvis du ønsker at kunne tage brusebad i dit badebar, er den optimale løsning at installere et kombineret kar- og brusearmatur. Du får et blandingsbatteri med kartud til at montere på væggen lige over badekarret. Derudover vil sættet indeholde enten en brusestang med tilhørende bruseholder, eller også kan du vælge et kararmatur med indbygget bruseholder til en håndbruser. Hvis du sætter pris på at have badekar på dit badeværelse, men samtidig går og drømmer lidt om at kunne tage et helt almindeligt brusebad og samtidig vil spare plads, så er et kombineret kar- og brusearmatur løsningen for dig.

Søger du svar på dine spørgsmål?
Har du spørgsmål vedrørende vores producenter eller produkter i kategorien kararmaturer, så kontakt os endelig på mail eller telefon. Vi sidder altid klar til at hjælpe med vejledning til valg af produkter og gode råd.