Håndklædetørrer

Er du også træt af våde håndklæder på badeværelset? Med en håndklædetørrer skal du ikke længere tænke på at de ikke tørrer. Håndklæderadiatorer fås i alle størrelser og kan tilsluttes central/fjernvarme eller el. Søg blandt vores mange modeller efter din nye håndklædevarmer.
Håndklædetørrer
En håndklædetørrer kan køre på varmt vand eller el, og den bruges til hurtigt at tørre og opvarme dine våde eller fugtige håndklæder, som navnet også antyder. Den består typisk af en kombination af forskellige rør, bøjninger og fittings, som er samlet, så du kan hænge op til flere håndklæder op at tørre på en gang. Herunder kan du læse mere om fordelene ved en håndklædetørrer samt forskellen på tilslutning til varme eller el.

Fordele ved en håndklædetørrer
Der findes mange fordele ved en flot og effektiv håndklædetørrer på badeværelset, og herunder kigger vi nærmere på nogle af de vigtigste:
•  Hurtig tørring – Når du tørrer dine håndklæder på en håndklædevarmer eller håndklæderadiator, så vil de tørre langt hurtigere, end hvis du hænger dem til tørre i en almindelig tørrekælder eller lignende.
• Varme håndklæder – Som en lille bonus vil dine håndklæder også få en dejlig, varm og behagelig temperatur, når de har hængt og tørret på din håndklædetørrer.
• Billigere end tørretumbler – Hvis du vælger den rette håndklædetørrer, og hvis du f.eks. tilslutter din håndklædetørrer til fjernvarme, så vil du opleve, at du kan spare relativt mange penge på at tørre dine håndklæder således frem for i en tørretumbler.
• Ser flot ud – Mange danskere tænker nøje deres valg af håndklædevarmer ind i deres badeværelse rent indretningsmæssigt. I dag bliver der nemlig produceret smukke og meget moderne håndklæderadiatorer i mange forskellige designs, som passer til forskellige badeværelser og stilarter.

Skal jeg vælge en håndklædetørrer til varme eller el?
Her hos Completvvs.dk kan vi tilbyde dig en håndklædetørrer til enten centralvarme,  fjernvarme, elvarme eller som kombination af begge.
Du skal selvfølgelig vælge den rette model, som passer til måden, hvor på du opvarmer din bolig almindeligvis. Hvis du ikke er tilsluttet fjernvarme og ikke har planer om det i nær fremtid, og hvis du heller ikke har centralvarme, så skal du selvfølgelig ikke vælge en håndklædetørrer til disse to opvarmningsmuligheder. Omvendt kan det også blive en dyr omgang med en håndklæderadiator til elvarme, hvis du rent faktisk har mulighed for at koble modellen på eksisterende fjernvarme eller centralvarme. Der er også den tredje mulighed, der består i valget af en håndklædetørrer til en kombination af el og varme. Dette er et godt valg for dig, som slukker for dit fyr om sommeren, men som stadig ønsker at kunne bruge din håndklædevarmer til at tørre håndklæder hurtigt og effektivt.

En håndklæderadiator skal passe i størrelsen
Når du har fundet ud af, hvilken type håndklædetørrer der passer til dit badeværelse mht. tilslutning og design, skal du også tage stilling til størrelsen. Vores udvalg af håndklæderadiatorer varierer en del i former, størrelser og mål. Derfor er det vigtigt, at du læser produktbeskrivelsen, hvor den pågældende models mål fremgår. Mål derefter op på dit badeværelse, så du er sikker på, at den udvalgte model passer dertil.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Hvis du stadig sidder inde med spørgsmål til vores udvalg af håndklædevarmere, tilbehøret dertil eller vores producenter, så tag gerne kontakt til os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar i kundeservicen til at hjælpe dig over mail eller telefon.