Axor

Hansgrohes eksklusive linie hedder Axor og viser mangfoldigheden og fascinationen ved individuelle livsstile i badet. Axors produkter er skabt i samarbejde med en række af de mest succesrige designere i verden, hvorved der er opstået omfattende badkollektioner – som er så individuelle og forskellige som mennesket selv. Hvis du søger et eksklusivt look i dit badeværelse, er produkter fra Axor det helt rigtige valg.

Læs mere om Axor her.

Hansgrohe Axor serien – et eksklusivt udtryk til dit badeværelse

Trænger dit badeværelse til at blive piftet op? Så vil du helt sikkert gøre klogt i at vælge nogle produkter fra Hansgrohes linie Axor. Axor består af eksklusive produkter, som i samarbejde med forskellige kendte designere er skabt med henblik på mangfoldighed og individuelle præferencer. Her på siden kan du orientere dig i et bredt udvalgt af seriens produkter – hvad enten du er på udkig efter badekar, brusere, vaske eller noget helt fjerde.

Axors særtræk
Produkterne i designkollektionen er særligt kendetegnet ved det tidsløse og minimalistiske udtryk, som er gennemgående for alle produkterne. Du kan derfor roligt sammensætte og understøtte de forskellige produkter i serien med hinanden for at opnå et unikt visuelt udtryk på dit badeværelse. Produkterne matcher forskellige badeværelsesstile, og med produkterne får du både funktionalitet, kvalitet og smart teknik for pengene.

Smarte funktioner i brusebadet
Hvad enten du leder efter produkter såsom håndbrusere, brusebatterier eller hovedbrusere, så giver Axor dit badeværelse et unikt design. I designkollektionen findes forskellige elementer til brusebadet, som også giver dig en enestående oplevelse af at være i bad. Vælg for eksempel en bruser, hvor du kan justere stråletypen efter, om du vil skylles i vand, der kommer som en oplivende stråle eller nærmere en let og blød regn. Bruserne – hvad enten det er en håndbruser eller en hovedbruser – kommer i forskellige størrelser og geometriske former, så derfor giver serien dig alle muligheder for at skabe et brusebad efter din smag og dine behov. I nogle af produkterne er der integreret en lampe i bruseren, som både øger funktionaliteten og skaber et yderst elegant og innovativt design.

Alle prisklasser
Produkterne kommer i alle prisklasser, selvom serien er kendetegnet ved det eksklusive design, den gode kvalitet og de smarte funktioner. Du kan derfor roligt vælge hvilket som helst produkt, da du med garanti vil blive glad for det. Det er altså muligt at få et smart design uden at betale dyre domme for det. Sætter du pris på smarte detaljer og søger det bedste produkt på markedet, kan du også trygt vælge nogle af de dyrere produkter for Axor. Hansgrohes designkollektion har nemlig intentionen om at tilbyde dig ekstraordinære produkter til skabelsen af ekstraordinære badeværelser – badeværelser, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagen og nyde et roligt øjeblik i stilfulde og elegante omgivelser.