Hansgrohe er tysk top kvalitet - Gør en kvalitetsbevidst handel og spar på hele sortimentet nu

Hansgrohe

Armaturer til køkken, badeværelse og bruseniche i tysk topkvalitet

Få glæden ved et opgraderet badeværelse

Hvis du gerne vil have et lækkert kvalitetsbadeværelse, så er Hansgrohe helt sikkert din tid værd. Hansgrohe har et stort udvalg af produkter, så du kan vide dig helt sikker i, at der er noget for lige dig og dit hjem. Hansgrohe garanterer dig både kvalitet og perfektion - du kan spare på hele sortimentet denne måned, så det er nu, du skal opgradere dit brusesæt eller din vandhane til en moderne, vandbesparende design-løsning. Det betaler sig!

Gælder t.o.m. 30/04-2024

Vælg filtre
Dine valg
    Kategori
    91
    + Se flere
    Pris
    kr
    kr
    Farve
    91
    + Se flere
    Serie
    91
    + Se flere
      Viser20af1792produkter
      Viser 20 ud af 1792 produkter
      Vis flere produkter

      Populære serier

      Hansgrohe brusersæt

      Med et Hansgrohe brusersæt i badeværelset er du sikker på at få en god badeoplevelse. Ja, faktisk kan det være lidt svært at komme ud fra badet igen, når først brusersættet er sat op. Skræddersy din badeoplevelse, og vælg mellem flere forskellige design, brusersæt med og uden termostat, mange forskellige strålemønstre og sæt med og uden topbruser.

      Alt til håndtering af vand fra Hansgrohe

      Tyske Hansgrohe har leveret armaturer til både køkken og bad i mere end 120 år med et fast og urokkelig fokus på at levere den bedste oplevelse med vand i hverdagen. Derfor var Hansgrohe også blandt de første, som inviterede kendte designere til at tegne deres armaturer, lige som vandbesparende funktioner har været en selvfølge i næsten 50 år.